Selecteer een pagina

Soms ontmoet je iemand voor het eerst waarvan je zou zweren dat je diegene al veel langer kent.

Je komt erachter dat je hetzelfde denkt over verschillende zaken.

Dat je moet lachen om dezelfde verhalen en je ergert aan dezelfde onzin.

Da’s best raar.

Gisteren interviewde ik presentatrice en model Anouk Smulders. Uitgezonderd dat we óók allebei rond de 1.80 zijn, blond haar hebben en in het bezit zijn van een lange man met krullen die ook nog es heel relaxt is, had ik dus die connectie. (Ik ben vergeten te vragen of haar man, liefst in een romantisch setting, óók veel informatie deelt over Zwarte Gaten, de aandelenmarkt of het sterrenstelsel in het algemeen. Dat zou ik pas écht eng vinden.)

Maar goed. Dat gevoel van. Die ken ik al langer.

Het interview vorderde, we dronken een wijntje.

Ik schreef driftig mee, want net zoals ik praat Anouk snel en heeft ze een lichte voorkeur voor enthousiast van de hak op de tak springen met zijwegen en U-bochten.

We dronken nog een wijntje.

Die ken ik.

Misschien wel uit een vorig leven, in een andere dimensie of zo.

Misschien was ik in die andere dimensie ook wel een veelgevraagd model die als twintiger de hele wereld over reisde. Die nooit opgeeft en ‘Kannie ligt op de begraafplaats en Wilnie ligt ernaast’ zegt.

Fact is dat ik, toen ik twintig was, een eigenwijze Limburger was die op de School voor Journalistiek in sparkling Tilburg uren in de kantine aan het tafelvoetballen was. Ik won nooit.

Maar toch.. als er vorige levens of andere dimensies zouden bestaan…. dan zou het kunnen.

We dronken nog één wijntje.

Toen vergat ik ook nog dat ik een ouderavond had. Die ik dus miste. En dat ik met de auto was.

 

 

Meer over mijn man, romantiek en sterrenstelsels lees je HIER

Het volledige interview met Anouk is nog in de maak en kun je over een tijdje lezen. Je kunt wel vast haar online platform Grace&Us bezoeken! Klik dan HIER